Tâmplărie PVC

Tâmplărie PVC cu geam termopan

La VIVAT acordăm o atenție deosebită proiectării, execuției și montării corecte a pieselor de tâmplărie, luând în calcul toate elementele: profile, feronerie, vitraj izolant.

După montarea tâmplăriilor noastre veți obține confort termic superior și reducerea cheltuielilor cu energia consumată, fie pentru încălzire, în sezonul rece, fie pentru răcire, în sezonul cald.

Cu ce materiale lucrăm?

Pentru acoperirea exigenţelor diverse ale clienţilor noştri, executăm tâmplării cu o varietate de profile PVC, elemente de feronerie şi vitrări fabricate de renumite brand-uri:

Profile PVC: WEISS PROFIL, GEALAN, SALAMANDER, REHAU, VEKA
Feronerie: VORNE, SIEGENIA, G-U, ROTO
Sticla: SAINT GOBAIN

Profile PVC
Profilele PVC utilizate au un coeficient de transfer termic redus (valorile pleacă de la 1,3 W/m²K şi pot ajunge la 0,67 W/ m²K, ȋn funcţie de brand şi de tipul de vitraj termoizolant folosit), au o izolaţie termică şi fonică foarte bună (valorile coeficientului de izolare fonică sunt cuprinse ȋn intervalul: 39dB-50dB), durată mare de viaţă, sunt ecologice, 100% reciclabile, prietenoase cu mediul ȋnconjurător şi ȋndeplinesc cerinţele de statică prin rigidizarea interioară cu armături din oţel zincat.

Au caracteristici diferite în funcție de geometria camerelor interioare: 3-7 camere și adâncimi ale profilelor: 60–86 mm, sunt realizate într-o varietate cromatică diversă (de la culoarea albă la ȋnfoliate, texturi care imită lemnul sau culori tip RAL), au un design atrăgător și întreținere ușoară.

Profilele PVC folosite sunt produse de mărci prestigioase:

Sistemele PVC pentru pentru ferestre şi uşi

WEISS PROFIL 3000

Sistem PVC cu geometrie internă cu 3 camere de izolare şi adâncimea profilului de 60 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de 24mm

WEISS PROFIL 4000

Sistem PVC cu geometrie internă cu 4 camere de izolare şi adâncimea profilului de 60 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de 24mm

WEISS PROFIL 5000

Sistem PVC cu geometrie internă cu 5 camere de izolare şi adâncimea profilului de 70 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 32mm

WEISS PROFIL 5000

GEALAN S8000

Sistem PVC cu geometrie internă cu 5 camere de izolare şi adâncimea profilului de 74 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 44mm

SALAMANDER bluEvolution 73

Sistem PVC cu geometrie internă cu 5 camere de izolare şi adâncimea profilului de 73 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 44mm

REHAU EURO DESIGN 70

Sistem PVC cu geometrie internă cu 5 camere de izolare şi adâncimea profilului de 70 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 40mm

REHAU BRILLANT DESIGN 70

Sistem PVC cu geometrie internă cu 5 camere de izolare şi adâncimea profilului de 70 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 40mm

REHAU GENEO 86

Sistem PVC cu geometrie internă cu 6 camere de izolare şi adâncimea profilului de 86 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 52mm

VEKA SOFTLINE 70AD

Sistem PVC cu geometrie internă cu 5 camere de izolare şi adâncimea profilului de 70 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 42mm

VEKA SOFTLINE 76MD

Sistem PVC cu geometrie internă cu 5 camere de izolare şi adâncimea profilului de 76 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 48mm

VEKA SOFTLINE 82

Sistem PVC cu geometrie internă cu 7 camere de izolare şi adâncimea profilului de 82 mm
Posibilitatea de echipare cu geam compus din două sau trei foi de sticlă cu o adâncime totală a pachetului de până la 52mm

Feroneria este produsă de:

Feroneria

Echipăm piesele de tâmplărie cu acele sisteme de feronerie care să permită tipul de deschidere cerut prin proiect. Clienții noștri pot alege piese fixe (ferestre fară nicio deschidere) sau piese cu simple sau duble deschideri: deschidere batantă (simplă)-numai pe orizontală, deschidere oscilantă-numai pe verticală, deschidere oscilobatantă sau glisantă.

 

Alegem elemente de feronerie de bună calitate care oferă un excelent grad de stabilitate, cu o distribuţie optimă a sarcinii pe toate punctele de fixare şi care asigură o exploatare uşoară.

 

Sticla folosită pentru realizarea vitrajelor izolante cu două sau trei foi de sticlă este produsă de unul dintre liderii mondiali ȋn fabricarea sticlei:

Geamul termoizolant

Pachetul de geam termoizolant oferit de VIVAT este compus din două sau trei foi de sticlă, cu o adâncime totală de la 24mm, până la 52mm, ȋn funcţie de configuraţia falţului şi de adâncimea baghetei utilizate şi realizează un coeficient de transfer termic de până la 1,1 W/m²K – la geamul dublu şi până la 0,5 W/m²K – la geamul triplu.

Plecând de la detaliile tehnice solicitate la fiecare proiect, avem multiple variante de vitrare la care folosim foi de sticlă, cu grosimea de 4mm sau 6mm, dintr-o gamă diversă ȋn care regăsim:

Sticla Float (clară)–sticla clară, de înaltă calitate, obţinută prin procedeul de fabricaţie “flotare”, rezultând feţe perfect paralele şi plane ale sticlei.

Sticla Low-E (low emisivity)- sticla clară, transparentă pe care se aplică o peliculă de grosime microscopică dintr-un oxid de metal. Acest film permite trecerea luminii dar blochează evacuarea căldurii prin sticlă, reducând astfel pierderea de căldură.

Sticla Control Solar (4 Season)– ȋmbină avantajele unei sticle Low-E cu cele ale unei sticle reflexive: vara oferă o protecţie solară ridicată reducând efectul de seră ȋn interiorul locuinţei, ȋn timp ce iarna ȋşi păstrează calităţile de izolaţie termică, diminuând pierderile de căldură către exterior.

Sticla Reflexivă –se utilizează exclusiv în special în scopul reducerii cantității de căldură provenită din radiația solară.

Sticla ornament– sticla cu textură imprimată pe suprafața ei, disponibilă într-o paletă largă de modele și culori.

Sticla colorată ȋn masă (fumuriu bronz, albastru sau verde) –are proprietăţi filtrante, ȋn funcţie de culoare şi grosime, reduce solicitarea ochiului la lumina solară puternică.

Sticla duplex (de siguranţă sau antiefracţie)-este formată din două foi de sticlă lipite printr-un film transparent. Avantajele acestui tip de sticlă sunt: creşterea gradului de siguranţă contra efracţiei, izolaţie fonică performantă, reducerea riscului de accidente (nu permite desprinderea de cioburi ȋn cazul spargerii).

Sticla securizată-se obţine printr-un tratament special aplicat sticlei ce are ca rezultat mărirea rezistenţei mecanice la ȋndoire, iar ȋn caz de spargere se fragmentează ȋn cioburi foarte mici oferind securitate şi siguranţă.

Elementele de vitraje izolante produse de firma noastră ȋndeplinesc cerinţele de durabilitate conform EN 1279-2: 2002.

 

Accesorii

Pentru a aduce un plus de confort ȋncăperilor dumneavoastră, avem soluţii de echipare completă a tâmplăriile VIVAT cu accesorii complementare: plase de insecte la ferestre şi usi, glafuri interioare şi pervazuri exterioare la ferestre, praguri din aluminiu la uşi pentru a asigura accesul facil, grile de ventilaţie pentru aerisirea suplimentară a spaţiilor interioare.

Elementele de vitraje izolante produse de firma noastră ȋndeplinesc cerinţele de durabilitate conform
EN 1279-2: 2002.

Contactează-ne

+40 769.054.200
+40 769.054.198
+40 769.054.200 +40 769.054.198

Cere ofertă

Galerie